E-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review

Wil je je zelfvertrouwen vergroten en heb je online gezocht hoe je dit het beste kunt doen? Dan is de kans groot dat je de cursus 'Blijvend Zelfvertrouwen' van Frank de Moei al eens bent tegengekomen.

Ben je benieuwd of deze cursus voor jou wel de juiste keuze is? Vraag je je af wat hij precies inhoudt? Of wil je weten wat de ervaringen zijn van mensen die de cursus hebben gevolgd?


In dit artikel geven we antwoord op al deze vragen. Daarnaast leer je hoe je de cursus met een flinke korting op de kop kunt tikken.

Allereerst, wat houdt de cursus precies in en hoe wordt hij gegeven...

Wat houdt de cursus Blijvend Zelfvertrouwen in?


E-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei
Blijvend Zelfvertrouwen is een e-cursus die ontwikkeld is door professionele life-coach Frank de Moei.

De cursus is erop gericht om op een systematische, praktische en vooral ook effectieve manier je zelfvertrouwen te vergroten. En dat voor een fractie van de prijs die je voor één live coaching sessie zou betalen.

Hoe werkt het?

Het is een online cursus. Dat wil zeggen dat je hem gewoon vanuit huis kunt volgen.

De cursus duurt 12 weken en bestaat uit drie delen. Elke week krijg je per e-mail de stof voor die week opgestuurd. Deze bestaat uit zowel theorie als praktische opdrachten die je, stap-voor-stap, naar een beter zelfbeeld en groter zelfvertrouwen brengen.

Het feit dat de cursus (en al het lesmateriaal) digitaal is betekent dat hij voor een fractie van de prijs kan worden aangeboden die je zou betalen voor een 'offline' cursus met dezelfde inhoud.

Daar komt dan nog de 75% korting bovenop... waarover later meer.

Zoals gezegd bestaat de cursus uit drie delen. Dit zijn:

1: Analyseer je zelfvertrouwen


Om te weten waar je heen wilt is het belangrijk om te bepalen waar je nu staat en hoe je daar gekomen bent.

Daarom bestaat het eerste deel van 'Blijvend Zelfvertrouwen' uit het analyseren van je zelfvertrouwen en het achterhalen van de werkelijke oorzaken van jouw onzekerheid.

Je leert ook wat zelfvertrouwen precies is en waarom het zo belangrijk is voor een gelukkig leven. Daarnaast ontdek je:

  • Wat en hoe mensen met veel zelfvertrouwen denken over zichzelf.
  • Hoe je beperkende gedachten over jezelf kunt veranderen.
  • Het feit dat je zelf de keuze hebt of je negatieve gedachten over jezelf wel of niet loslaat. Dit is een super belangrijke!

2: Ontdek je zelfvertrouwen


Dit deel bouwt voort op het vorige. Je neemt een deep-dive in de achterliggende oorzaken van je onzekerheid.

Daarnaast ga je ook een van de belangrijkste dingen doen om je succes te garanderen... bepalen waar je precies heen wilt en wat je wilt veranderen aan jezelf.

Andere dingen die in dit deel aan bod komen:

  • Welke invloed je ouders, familie en vrienden op je zelfvertrouwen hebben.
  • Hoe afhankelijkheid van en vergelijking met anderen je zelfvertrouwen beïnvloeden.
  • Wat je sterke punten en eigenschappen zijn

Creëer nieuw zelfvertrouwen


Nadat je ontdekt hebt waar je nu staat, hoe je daar gekomen bent en wat je wilt veranderen, is het nu tijd om aan de nieuwe, verbeterde jij te gaan werken.

Dit deel is dan ook gericht op het creëren van een rotsvast, gezond en blijvend zelfvertrouwen. Je leert onder meer:

  • Hoe je stopt met je leven door anderen te laten bepalen en zelf het initiatief terug pakt.
  • Hoe je stopt met jezelf bekritiseren, je perfectionisme loslaat en gewoon lekker jezelf kunt zijn.
  • Hoe je kunt opkomen voor jezelf en voor je mening.
  • Hoe je je doelen bereikt en waarom dit zo ontzettend belangrijk is voor je zelfvertrouwen.
  • Een simpele truc waardoor je iedere dag trots op jezelf kunt zijn.
  • Hoe je jezelf onvoorwaardelijk leert accepteren.

Over Frank de Moei


Wie is eigenlijk de auteur van deze cursus en waarom zou je naar hem willen luisteren?

Het brein achter de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is Frank de Moei. Hij is een gediplomeerd life-coach en is aangesloten bij zowel het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) als het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Frank is een professionele life-coach die inmiddels, naar eigen zeggen, meer dan 15000 cursisten begeleidt heeft bij het creëren van blijvende positieve veranderingen in hun leven.

Naast zijn diverse opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching maakt hij uitgebreid gebruik van zijn jarenlange ervaring als internationaal trainer op het gebied van psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Natuurlijk zeggen diploma’s niet alles over de kwaliteit van een de trainer. Het is minstens net zo belangrijk hoe de training wordt gegeven.

Op de infopagina van Blijvend Zelfvertrouwen vind je dan ook een link naar honderden ervaringen van cursisten die de cursus met succes hebben afgerond...

Ervaringen van cursisten


Hier zijn een aantal ervaringen van mensen die de cursus hebben gevolgd (je vindt er nog honderden op de infopagina):

Frank, jouw cursus heeft mij weer op weg geholpen. Ik kan op een rustige manier van het moment genieten en zie de toekomst met meer vertrouwen tegemoet. Ontzettend bedankt daarvoor! Warme groet,
LW

Tot nu toe is me veel duidelijk geworden. Een zeer goede cursus waar ik ook echt iets aan heb! Bedankt tot zover.
WG

Al vanaf de erste les begon ik een verschil te voelen, en zeker de affirmaties zeg ik iedere dag, ik merk echt al een verandering; ik doe en durf dingen die ik vroeger niet deed.
IA

Nu sta ik veel sterker in mijn schoenen en blijf verder oefenen en groeien. Ik ben bewuster bezig met mezelf en met mijn geluk en geniet dus echt veel meer van het leven. Stap per stap voorruit.. en genieten van elk klein geluk, en het goed gevoel komt er automatisch bij… Hartelijk dank
HG

Beste Frank, het is een FANTASTISCHE cursus en ik ben er heel blij mee! Ik doe de cursus intensief en hierdoor merk ik, dat ik meer tijd nodig heb/neem dan de 12 wkn, vooral om het ècht te ‘doen’ en te ‘ervaren’ in het dagelijks leven, meer tijd om het echt tot me te nemen, en de diepte in te gaan om mezelf te verwezenlijken, stap voor stap blijven ontwikkelen, groeien om volledig in mijn kracht te gaan staan.
JS

Dit is maar een klein handje vol ervaringen van mensen die de cursus Blijvend Zelfvertrouwen hebben gevolgd. Je vindt er nog veel meer op de infopagina voor de cursus.

75% Korting?


Voor de cursus Blijvend Zelfvertrouwen ben je normaal gesproken € 189,- kwijt. Dit is nog niet veel vergeleken met andere cursussen op dat gebied.

Op dit moment geeft Frank de Moei je echter tijdelijk de gelegenheid om de cursus te bemachtigen voor slechts € 49,-. Hoe lang deze actie nog duurt weten we niet. Of hij nog geldig is vindt je hier.

Garantie


Een goede graadmeter die aangeeft hoeveel vertrouwen een verkoper in zijn of haar product heeft is altijd de garantie die eraan gekoppeld is.

Naar eigen zeggen wil Frank de Moei alleen maar tevreden klanten. Te oordelen naar de vele succesverhalen van cursisten en de grote hoeveelheid positieve feedback op zijn Facebook pagina... lukt hem dit aardig.

Om je in de gelegenheid te stellen de cursus uit te proberen geeft Frank een garantie van 30 dagen. Mocht in die tijd blijken dat de cursus voor jou niet de beste oplossing is dan kun je hem een mail sturen en krijg je je geld terug.

Met andere woorden, je kunt de cursus niet alleen voor een habbekrats op de kop tikken, maar je kunt hem ook 30 dagen uitproberen... zonder enkel risico.

Gratis bonussen


Naast de 12 weekse cursus ontvang je bij inschrijving ook nog drie bonus e-boeken, samen met een waarde van € 75,-.

Bonus e-boeken bij de cursus Blijvend Zelfvertrouwen


1: Het e-boek inzicht in je kracht

Dit is een e-boek (in pdf format) van 56 pagina’s met inspiratie hoe je meer uit je eigen kracht kunt halen. Het bestaat uit allerlei praktische tips over - zoals de titel al doet vermoeden - meer in je eigen kracht kunt gaan staan.

2: Het e-boek je bent prima zoals je bent

Dit 84 pagina's tellende e-boek gaat over hoe je jezelf meer kunt gaan waarderen en hoe je van zelfkritiek naar zelfvertrouwen kunt gaan.

3: Volg je eigen weg

Dit e-boek bevat 64 pagina’s laat je zien hoe je, ongeacht wat anderen zeggen of vinden, je eigen weg kunt kiezen. Je leert hoe je afhankelijkheid van anderen los kunt laten en zelf kunt bepalen waar je heen wilt... zonder je daarbij schuldig te hoeven voelen.

Conclusie e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen


Al met al is Blijvend Zelfvertrouwen een zeer complete, goed opgezette en vooral ook praktische cursus die je stap-voor-stap naar een beter zelfbeeld en groter zelfvertrouwen brengt.

Je leert hoe je je perfectionisme, faalangst, onzekerheid en afhankelijkheid van anderen steeds verder los kunt laten en weer helemaal in je eigen kracht kunt gaan staan.

Als je de cursus precies volgt zoals Frank de Moei hem je aanreikt en ook echt alle oefeningen doet en opdrachten uitvoert, dan zul je in de eerste week al duidelijke veranderingen gaan zien in hoe je tegen jezelf en de wereld om je heen aankijkt.

Aan alle positieve reacties van mede cursisten te zien ben ik niet de enige die er zo over denkt.

Als je lijdt aan onzekerheid en een laag zelfbeeld dan is deze e-cursus zeker het proberen waard. Al helemaal als je profiteert van de kortingsactie (zolang deze nog duurt). En dan is er nog de garantieperiode van 30 dagen waarbinnen je de cursus vrijblijvend kun uitproberen.

Kortom, het enige wat je te verliezen hebt is je onzekerheid. Geen slechte deal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten